Se pune apa la fiert cu 5 linguri de ulei si sare, iar cand incepe sa clocoteasca se pun funditele si se amesteca des ca sa nu se lipeasca nici de oala dar nici intre ele. Dupa ce s-au fiert se scurge apa si se clatesc cu apa rece. Dupa ce s-au racit se rade branza peste ele si se amesteca. Intr-o tigaie mai mare se pun celelalte 5 linguri de ulei in care se calesc ardeiul si ceapa verde tocate. Se calesc pana isi schimba culoarea. Se adauga carnatii (taiati bucatele de 1 cm grosime) si bacon-ul taiat fasii. Se calesc impreuna pana ce toate prind o culoare frumoasa. Se adauga cubuletele de rosii, sare si piper, iar la sfarsit se adauga pasta de tomate amestecata cu apa si patrunjel. Intr-o tava mare se pune o jumatate din paste. Se adauga tot sosul cu carnati si bacon (inclusiv lichidul). Se adauga si cealalta jumatate de paste peste care se presara cascavalul. Se da la cuptor pentru 50 minute la temperatura medie si se servesc. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii