Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.
Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar.
Luam fiecare fasie de piept de pui , o trecem prin amestecul de ou apoi o tavalim prin pesmetul aromat.
Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.Le scoatem pe servete de hartie sa se scurga .
Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si
le clatim in mai multe ape reci, apoi le
amestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.
Pregatim si sosul:
Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri
ulei apoi adaugam sucul de rosii si smantana.Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce, boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.
La sfarsit adaugam si pastele si
amestecam foarte usor.
Montam pe farfurie un strat de paste
in sos ,presaram patrunjel verde tocat si deasupra
repartizam fasiile crocante de pui.
Servim preparatul in stare calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii