Pastele se fierb in apa cu sare,conform instructiunilor de pe aambalaj.Ceapa taiata marunt o calim in uleiul incins,adaugam rosiile din conserva si sucul si fierbem 5-6 minute.Scurgem tonul si fasolea si le adaugam la sosul de rosii si lasam sa se inabuse.;condimentam sosul cu sare si piper.
Pastele scurse de apa se servesc alaturi de sosul de rosii.
Se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii