Stiu ca pentru colesterol nu e tocmai cea mai buna mancare, insa o data, de doua ori in luna se poate de trecut cu vederea partea cu colesterolul :)
1.Carnea se pune pentru cca 1-2 ore la murat cu un strop de vin, condimente, sare, piper.
2.Cartofii se taie fasii sau pai doar ceva mai lati ca cei obisnuiti (vezi imaginea atasata), toate de aceleasi dimensiuni, ca ulterior sa avem o fantanita frumoasa si se prajesc in ulei.
3.Ouale se prajesc doar pe o singura parte, la foc mic, acoperind tigaia cu capac pe toata durata prajirii, sint gata cind deja va fi galbenusul tare.
4.Carnea se bate cu ciocanasul apoi se prajeste-inabusa in 2 linguri ulei la foc mic, pe ambele parti pana este gata.
5.Varza se taie fideluta foarte fina. Daca nu puteti sa o taiati de mana foarte fin dati-o pe razatoarea mare. O framantam putin cu sare, sa se inmoaie, adaugam ceapa verde si mararul taiat fin, o picatura de ulei si una de otet. Amestecam totul foarte bine.
6.Asezam pe farfurie cartofii in forma de fantanita, alaturi bucata de carne, deasupra carnii asezam oul prajit, si alaturi salata de varza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii