1.Am ales varianta cea mai rapida de preparare. Folositi naut conservat pe care il dati in 2-3 ape reci sa il clatiti si apoi puneti la scurs bine de apa.
2.Fasolea daca nu se gaseste in comert la conserva,puneti cu o seara innainte la inmuiat cu putin bicarbonat si a doua zi fierbeti dar nu foarte mult sa nu se sfarame.
3.Cand fasolea si nautul sunt bine scurse de apa,da-ti prin masina de tocat si adaugati si ceapa si usturoiul plus restul de condimente.
4.Amestecati bine apoi cu mana si daca doriti puteti adauga patrunjel tocat. Personal prefer sa evit adaugarea acestuia pentru ca se inegreste la prajit
5.Puneti intr-o oala adanca ulei de prajit si lasati la foc iute sa fie bine incins.
6.Daca nu aveti aparatul special de falafel,atunci recomand sa faceti bilute potrivit de mici pe care le presati apoi un pic in palma.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii