Ai nevoie numai de Carrefour, unde a aparut de ceva vreme un raion destinat mancarurilor libaneze.
Ai toate ingredientele gata amestecate, aparent fara E-uri si alte chimicale pentru ca sunt practic alimente dure pisate marunt. In cutie gasesti 2 plicuri si desi ti se promit 20 de "chiftelute", mie mi-au iesit lejer 25.
Cantitatea unui plic se amesteca cu jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa 15 min. Cu ajutorul unei linguri se fac apoi in palme niste guguloaie, ca niste chiftelute. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul (am folosit ulei de palmier), intr-un strat de 2-3 cm, cat sa se balaceasca bine chiftelutele. Cand uleiul este incins, presara un varf de sare ca sa nu sara uleiul. Se cufunda chiftelutele si se lasa cam 5 min intorcandu-le de pe-o parte pe alta. Se aseaza pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei. Rezultat garantat!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii