Ai nevoie numai de Carrefour, unde a aparut de ceva vreme un raion destinat mancarurilor libaneze.
Ai toate ingredientele gata amestecate, aparent fara E-uri si alte chimicale pentru ca sunt practic alimente dure pisate marunt. In cutie gasesti 2 plicuri si desi ti se promit 20 de "chiftelute", mie mi-au iesit lejer 25.
Cantitatea unui plic se amesteca cu jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa 15 min. Cu ajutorul unei linguri se fac apoi in palme niste guguloaie, ca niste chiftelute. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul (am folosit ulei de palmier), intr-un strat de 2-3 cm, cat sa se balaceasca bine chiftelutele. Cand uleiul este incins, presara un varf de sare ca sa nu sara uleiul. Se cufunda chiftelutele si se lasa cam 5 min intorcandu-le de pe-o parte pe alta. Se aseaza pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei. Rezultat garantat!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii