Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele se taie julién.Puiul se pune la prajit in 2,3 linguri de ulei de masline.Cand incepe sa prinda culoare aurie se adauga ceapa.Cand s-a imuiat ceapa,se adauga ardeiul rosu,se caleste 5 min si se adauga ardeiul verde.Se caleste totul la foc iute pana se calesc bine toate legumele.Se adauga plicul cu condimente,se mai amesteca 1 min si se da deoparte.Lipiile se ung cu sosul mexican,si se umplu cu legume.Se ruleaza si se serveste.O bunatate!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii