Intr-un bol mare, combinati uleiul de masline, otetul, boiaua, sarea cu aroma de usturoi, piperul si zaharul. La marinata obtinuta adaugati dovlecelul, dovleceii galbeni, ceapa, ardeiul verde si cel rosu. Marinati legumele si lasati la frigider pentru cel putin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Incingeti uleiul (cele doua linguri) intr-o tigaie mare, la foc mediu. Scurgeti legumele de sosul marinat si sotati-le pana ce se inmoaie, pentru 10 - 15 minute. Puneti porumbul si fasolea, dati focul mai tare si prajiti pentru 5 minute, pana se rumenesc legumele.
Amestecul de legume de serveste cald, pe tortilla sau lipii. Putei pune cascaval de post pe deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii