Fajitas cu carne de pui si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 500g piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei gras verde taiat felii subtiri
  • 1 ceapa medie,taiata "pestisori"
  • 1 cutie(300ml)supa crema de celeri (eu am facut-o in casa)
  • 1/2 cana salsa
  • 8 tortillas (paine mexicana-se gaseste in comert)
  • 1 cana cascaval razuit

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana se rumeneste.Adaugam ardeiul si ceapa peste carne si lasam la innabusit cca.5-6 min.Adaugam supa de celeri si salsa amestecand pana toata compozitia ajunge la aceeasi temperatura.

Se pune aproximativ 1/2 cana de compozitie pe fiecare tortilla,se adauga cascaval ras,impachetam tortilla.Se serveste cu salsa suplimentar(cine doreste).Este o reteta usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Supa de celeri am facut-o in 10 min.

1 ceapa taiata

3 catei usturoi

2 cartofi

2 tije de celeri

sare,piper,vegeta

Am pus totul la fiert doar cu atata apa cat sa le acopere,cand s-au fiert am pus totul la blender si am adaugat 1/2 cana lapte.Gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise