Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin fiecare etapa, de la prepararea aluatului pana la umplerea cu crema fina de ciocolata. Perfect pentru o gustare sau un desert gustos, acesti faguri vor incanta toti iubitorii de dulciuri.
Faguri deliciosi, pufosi si foarte simplu de preparat.
Mixam ouale cu vanilia, un praf de sare si zaharul pana dublam compozitia. Adaugam uleiul, laptele, amoniacul stins in otet si faina. Compozitia obtinuta trebuie sa arate ca o smantana goasa.
Incalzim forma pentru faguri, punem cate o lingura rasa din aluat si, cu rabdarem coacem fagurii.
Crema, pe care va trebui s-o facem inainte de a prepara fagurii, este foarte simplu de executat. Se incalzeste smantana pentru frisca pana la punctul de fierbere, se stinge focul si si se pune peste ea ciocolata rupta bucatele si untul. Se lasa cateva minute, dupa care se omogenizeaza bine. Se pune romul si se da la rece cateva ore.
Apoi se mixeaza pana devine pufoasa.
Apoi putem umple fagurii. Se pot pudra cu zahar pudra vanilat, decora cu ciocolata sau ii putem lasa simpli.
Din retetele cu gust de copilarie, mai puteti incerca si nuci umplute, salam de biscuiti sau cornulete cu nuca. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii