Here we are...
Luati ciupercutele , spalatile bine, turnati peste ele zeama de lamaie si sarea si punetile la fiert in suc propriu pentru circa 5 minute intr-o craticioara mai mare, acoperita.
Dupa aceea, peste ciuperci, turnati supa de pasare ( carne, oase de pasare fierte la foc mic )si lasati sa fiarba pentru 10 minute.
Zeama care rezulta se strecoara si se foloseste imediat, sau se pastreaza pentru diferite sosuri.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii