Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel ,nu prea mult.Nu avem interesul sa intindem feliile de carne prea mult.Atat cat putem sa spargem fibrele de carne.Se condimenteaza cu sare si piper .Apoi se dau prin faina si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit,pe ambele parti ,pana devin un pic aurii.In alta tigaie ,se pune numai un strop de ulei si se soteaza sunca feliata subtire ,impreuna cu ciupercile cam 3-5 minute,apoi se ia tigaia de pe foc .
Dupa ce carnea sa rumenit frumos ,o scoatem peste soteul de sunca cu ciuperci ,care nu se mai afla pe foc.
In sosul care este in tigaie ,ramas de la carne ,se pune bulionul si se stinge cu paharul de vin.Se pun feliile de carne cu sunca si ciupercile ,se mai adauga un pahar de apa si se lasa la imprietenit 15-20 de minute.Se stinge focul se potriveste cu sare si piper ,numai daca mai este necesar.Peste escalop se pune smantana si se amesteca in sos .
Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau orez.
Pofta buna.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii