Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se scot bucatile de carne separat, iar in jiul format se inabusa ceapa, ciuperci si se fierb cca 10 min. Dupa fierbere se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, bait strecurat, sare, piper si se fierb cca 10 min.; se adauga vin. Sosul format se toarna peste feliile de carne si se introduc la cuptor cca 15 min.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii