Carnea se spala,se portioneaza ,se bate si se sareaza.
Bucatile de carne se trc prin faina si se inabusa in ulei si cu 100 ml apa .Carnea se scoate si se da separat In sucul ramas adaugam cca300ml apa fiarta sau supa si sosul brun se mai fierb ca 15 min ..intr-un vas se pun bucatile de carne apoi se strecoara sosul peste ele se adauga vinul si se da totul la cuptor cca. 15 min
piure:
Se fierbe laptele.
Cartofii se spala,se curata,se taie sferturi si se fierb in apa cu sare.cand sunt fierti se scurg de apa si se preseaza.
Se adauga laptele si untul si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
se servesc impreuna calde cu salata de sezon
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii