Carnea se spala,se portioneaza ,se bate si se sareaza.
Bucatile de carne se trc prin faina si se inabusa in ulei si cu 100 ml apa .Carnea se scoate si se da separat In sucul ramas adaugam cca300ml apa fiarta sau supa si sosul brun se mai fierb ca 15 min ..intr-un vas se pun bucatile de carne apoi se strecoara sosul peste ele se adauga vinul si se da totul la cuptor cca. 15 min
piure:
Se fierbe laptele.
Cartofii se spala,se curata,se taie sferturi si se fierb in apa cu sare.cand sunt fierti se scurg de apa si se preseaza.
Se adauga laptele si untul si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
se servesc impreuna calde cu salata de sezon

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii