autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Escalop de vitel cu ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
700 g pulpa de vitel, 1 cutie ciuperci, 1 lingura mustar, 200 ml smantana, sare, piper, cartofi, patrunjel verde, 2-3 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel verde
2-3 linguri ulei

Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte.
In sosul ramas se pune mustarul si smantana apoi ciupercile taiate felii. Daca este necesar adaugam putina apa.
In sosul format adaugam carnea prajita si lasam sa fiarba 15 minute.Punem sare si piper.
Cartofii se fac piure sau cum prefera fiecare.
La servire presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    O reteta minunata!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Imi place escalopul si voi pregati si eu in ACEST WEEKEND mULTUMESC PENTRU IDEE!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Imi place foarte mult...Chiar mi-ai facut pofta!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      FOARTE BUN.IMI PLACE LA NEBUNIE ESCALOPUL

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • 700 g pulpa de vitel
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingura mustar
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

O reteta minunata!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus