Escalop de vita cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Escalop de vita cu ciuperci

Ingrediente

  • - 500 gr de carne de vită (mânzat)
  • - 200 gr de ciuperci
  • - 3 căței de usturoi
  • - 100 gr de unt
  • - 50 gr ulei
  • - făină, cimbru, chili, sare
  • - 100 gr suc de roșii

Mod de preparare

- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea.

- tăvălim carnea prin făină și o rumenim pe o parte și pe alta.

- topim untul în tigaie , unde călim usturoiul și ciupercile.

- după ce ciupercile s-au înmuiat, adăugăm carnea. Turnăm apă cât să acopere, sucul de roșii și presărăm chili.

- după aproximativ 10 minute adăugăm vinul.

- lăsăm la foc potrivit, până scade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise