- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea.
- tăvălim carnea prin făină și o rumenim pe o parte și pe alta.
- topim untul în tigaie , unde călim usturoiul și ciupercile.
- după ce ciupercile s-au înmuiat, adăugăm carnea. Turnăm apă cât să acopere, sucul de roșii și presărăm chili.
- după aproximativ 10 minute adăugăm vinul.
- lăsăm la foc potrivit, până scade.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii