Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Ingrediente
500 g pulpă de vițel, 50 ml ulei de rapiță, 100 ml apă minerală, 3 cepe mari, 3 ardei capia roșii, 1 lg unt, 300 g ciuperci champignons, 3 fire de usturoi verde, 1 leg de frunze de pătrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum!

Ceapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe și îl tai julienne. Ciupercile le cureți de piciorușe și membrană, apoi le coci pe grill și le tai felii.



Într-o cratiță suficient de mare încingi uleiul și adaugi ceapa, amestecând bine, timp de 2 minute. Adaugi ardeiul și apa și lași să fiarbă la foc mic pănă când se înmoaie.

Între timp feliezi carnea, o condimentezi și o prăjești pe grill- ul uns cu unt, până când se rumenește frumos.

Adaugi carnea și ciupercile peste legume, apoi lași să fiarbă la foc mic, până când scade apa .

Usturoiul îl cureți, îl speli sub jet de apa rece și îl toci mărunt. La fel procedezi și cu pătrunjelul.

Când totul este gata presari verdeața și lași 10 minute , sa se pătrundă aromele.

Servești imediat cu garnitura preferată și un praf magic de iubire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Mancare de hribi

Mancare de hribi

Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati; Toaca usturoiul si ceapa verde marunt; Incinge uleiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Slow Cooking
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g pulpă de vițel
  • 50 ml ulei de rapiță
  • 100 ml apă minerală
  • 3 cepe mari
  • 3 ardei capia roșii
  • 1 lg unt
  • 300 g ciuperci champignons
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 leg de frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

26 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Dovleac umplut cu mozarella si bacon la slow cooker Crock Pot Dovleac umplut cu mozarella si bacon la slow cooker Crock Pot

Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior. Cubulețele

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aperitive cu carne
Dulceata de gutui la slow cooker Crock Pot Dulceata de gutui la slow cooker Crock Pot

Gutuile se spală cu apă rece până la îndepărtarea pufului. Apoi se taie în sferturi, se curăță de cotoare și

0 voturi    0 comentarii
6h 15 min
Conserve si muraturi
Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot