1. Se deschide conserva de mango. Se toarna intregul continut al conservei intr-un robot de bucatarie.
2. Se adauga frunzele de menta si esenta de migdale si se acopera. Se mixeaza cateva secunde pana cand devine cremos. Se ia capacul si se adauga sucul de mere, mango si limeta si cuburile de gheata. Se acopera si se amesteca din nou cateva secunde pana cand se zdrobeste gheata.
3. Se ia capacul si se adauga apa minerala. Se amesteca putin si se toarna in pahare inalte. Se serveste imediat pentru un efect racoritor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii