Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si thime ca sa se prajeasca usor si repede rosiile taiate cuburi amestecam lasam sa fiarba putin sa se ingroase 2-3 minute adaugam sare si piper si lasam sa se raceasca/
Pregatim umplutura-spanacul spalat bine il prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si un usturoi zdrobit si amestecam bine cateva minute pana incepe sa-si schimbe culoarea si stingem focul/
Amestecam branzeturile cu spanac si da-m la gust cu sare,piper/
Intr-un pyrex punem pe fund cateva linguri de sos de rosii/
Tortilele le incalzim intr-o tigaie putin ca sa se poata lucra cu ele si pe fiecare tortie punem din umplutura o imprastiem pe 3/4 din tortila si o indoim ca o clatita si o punem in pyrex in sosul de rosii/
Dupa ce-am umplut toate le presaram cu sos pe deasupra si cu inca putina branza si le coacem la 180 de grade 20-30 de minute atat cat sa fie patrunse cu sos si branza de deasupra topita.Le servim caldute sau reci dupa dorinta foarte gustoase si usor de facut.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii