Enchilada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Enchilada

Ingrediente

  • 6 foi enchilada (daca nu gasiti sunt bune foile de tortilla sau lipii)
  • 1 piept de pui
  • 2 lingurite condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri iaurt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr cas
  • 6 linguri sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html)

Mod de preparare

Ideal este sa pregatim carnea de pui cu cateva ore inainte (chiar si o zi).

Taiem carnea de pui in cubulete mici. Adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, pasta de ardei, iaurtul si uleiul de masline. Amestecam si lasam la frigider pentru marinat.

A doua zi, prajim puiul intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei. Distribuim puiul pe foile de enchilada si rulam. Asezam rulourile intr-un vas de yena uns cu ulei.

Deasupra fiecarui rulou punem cate o lingura de sos mexican si radem deasupra casul.

Incingem cuptorul la 170 grade Celsius si lasam enchilada pana se rumeneste frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise