Se incalzeste cuptorul la o temperatura ridicata de 200 de grade.Se pun toate componentele intr-un vas si se amesteca bine cu o lingura de lemn pina ce devine un aluat moale omogen.Pe o tava cu hirtie de copt si putin unsa se pune din compozitie gramajoare cu 2 lingurite,pe una se ia din compozitie cu cealalta se da jos pe tava.Se pun la distanta de 3cm intre ele caci se intind in timpul coptului.Se coc 10 minute la temperatura ridicata,si sint gata cind sint maronii.Se pastreaza in cutie ermetica.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii