Se aleg boabele de struguri si se pun la fiert aproximativ 2 ore impreuna cu merele taiate bucati intr-o cratita pana cojile de strugure ies la suprafata. Se ia de pe foc, se lasa sa se mai raceasca un pic dupa care se strecoara zeama, astfel incat sa ramana limpede, fara nici un fel de coaja de strugure.
Zeama rezultata se pune din nou la fiert, se adauga cele 2 kg de zahar si se fierbe avand grija sa nu se prinda de fundul cratitei, pana devine ca un sirop. De precizat faptul ca se incheaga foarte mult dupa ce se raceste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii