Coacazele le amestecam cu 500g zahar,1/2 plic gelfix,3 linguri suc de lamaie si lichiorul de afine.Caisele(fara samburi),le amestecam cu 500g zahar,1/2 plic gelfix,combinat cu 3 linguri suc de lamaie si rom.Zmeura se pune impreuna cu alte 500g zahar,1/2 plic gelfix,restul sucului de lamaie si zmeurata.Lasam cele 3 compozitii acoperite,1 ora.Dupa aceea ,dam in clocot compozitia de coacaze 2-3 minute.Umplem cate 1/3 din fiecare borcan cu dulceata obtinuta,si o lasam sa se raceasca pana la turnarea unui nou strat de dulceata.
Procedam in acelasi mod cu amestecurile de caise si zmeura.Borcanele se capseaza ermetic si se pun in camara.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii