Portocalele se spala bine ca coaja sa fie curata
se taie felii .Intr-o tigaie cu fund dublu se pune apa cu zaharul si se lasa sa fiarba putin dupa care se adauga feliile de portocale si sucul de lamaie,si se lasa sa fiarba pe foc mic pina cind se leaga dulceata.Se ia putina dulceata pe o farfurie si se verifica daca sosul este legat.Cind dulceata este gata se lasa sa se raceasca si se pune in borcan care se inchide ermetic.Se fierb borcanele la ben-marin citeva minute.Se pastreaza in camara rece sau in frigider.1
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii