1.Se opareste 1 piersica , se decojeste si se goleste de sambure.Se taie cuburi pulpa de piersica.
2.180g.pulpa de ananas si 1 bucata ghimbir confiat se amesteca impreuna cu 159g.zahar gelifiant pentru cuptorul de microunde si 1 lingura suc de lamaie.Se lasa sa stea 30 minute.Apoi se fierbe dulceata in microunde, conform instructiunilor de pe pachetul de zahar ;se toarna in borcane si se lasa sa ste pe capac inca 10 minute.Apoi se aseaza in picioare si se lasa sa se raceasca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii