Intr-un bol se pun cubuletele de pepene galben, zeama de lamaie , zaharul si ghimbirul curatat si taiat in cubulete mici sau dat pe razatoare. Se amesteca si se lasa peste noapte.
A doua zi se scurge siropul si se pune la fiert pana ce incepe sa se lege. Se adauga cubuletele de pepene galben si coaja de lamaie si se mai fierbe pentru aproximativ 15 minute, la foc mic.
Dulceata se toarna fierbinte in borcane si se pastreaza la loc racoros.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii