Se curata gutile de puf,se spala si se dau prin razatoarea mare sau se taie in cubulete mici.
Cotoarele se spala si se pun la fiert cu 1/2 cantitate de zahar si apa.
Cand s-a legat siropul,se scot cotoarele si se pune compozitia de gutui rase.
Se lasa sa fiarba pana se leaga bine.
Borcanelele ,care au fost spalate si uscate se umplu cu compozitia de gutui si dupa ce s-a racorit se adauga un praf de scortisoara in fiecare borcan si se capacesc.
Le dam in fiert 15 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii