Cojile de portocala se pun in apa rece si se tin pana a doua zi. La interval de cateva ore, se schimba apa.
Se indeparteaza partea de culoare deschisa, iar coaja portocalie care ramane se taie in fasii mai mici.
Se pun la fiert doar apa si zaharul si se lasa pana cand dau in cateva clocote. In siropul clocotit se pun cojile de portocala si lamaia curatata de coaja si taiata felii.
Dulceata se tine pe foc pana cand siropul se leaga ( nu trebuie sa fie nici prea gros, dar nici prea subtire).
Se lasa la racit, apoi se pune in borcane uscate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii