Se fierbe un sirop din zahar si apa si dupa ce se leaga se adauga ciresele amare curatate de samburi.Se lasa deoparte 20 de minute apoi pui dulceata la foc mic pana se leaga din nou siropul.Cand este gata adaugi zaharul vanilat si opresti focul.Cratita se acopera cu un servet umed pana a doua zi , dupa care se poate servi .
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii