Se curata castanele de coaja.
Se curata castanele de coaja și se fierb, insa fara sa se sfarame castanele.
Într-o cratiță, se adaugă zahăr și apă și se fierbe pana se ingroasa siropul. Dam deoparte siropul, lasam sa se raceasca și apoi adaugam castanele fierte pentru a absorbi siropul si lasam peste noapte. Dimineata se fierbe timp de 5 minute.
Se lasa sa se raceasca din nou și scoateți castanele din sirop, adaugăm suc de lămâie. Se fierbe pana se ingroasa. Apoi adaugam castanele și se lasă 2-3 ore pentru a trage. Punem dulceata in borcane, lasam sa se raceasca fara capac, apoi le punem capapcul si le punem 10 minute in cuptor (180 de grade C ).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii