Capsunile curatate se amesteca cu zaharul gelifiant si se zdrobesc bine.
Se pun pe foc, invartindu-se mereu.Se aduna toata spuma formata, cu o lingura.
Se lasa sa fiarba 5 minute din momentul in care incepe fierberea.
Asa fierbinte, dulceata se pune in borcane, se fixeaza capacele si se intorc cu capacul in jos 5 minute, apoi se pun intr-o cutie captusita cu o patura. Se acopera cu o alta patura pina a doua zi cind s-au racit si se pot pune in camara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii