Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata de samburi si de taie in sferturi. Se pun intr-o oala. Peste ele se adauga zaharul si se lasa de pe o zi pe alta. A doua zi se pun la foc potrivit pana se leaga. Pentru siguranta luam dulceata intr-o lingura si o lasam la racit. Daca aluneca greu din lingura, inseamna ca e aproape gata. Adaugam coaja de lamaie si mai dam cateva clocote. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii