Caisele se curata de coaja si se lasa 30 min. in apa, dupa care se limpezesc si se scurg. Se taie in jumatati, li se scot samburii si se pun apoi in siropul bine legat de apa si zahar.Se toarna plicul de gelfix amestecat cu 2 lg. de zahar si se lasa la fiert. Cand da inclocot, se toarna restul de zahar, fierbandu-se inca 2 min. Se toarna fierbinte in borcane.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii