Otetul se fierbe 30 de minute cu zaharul pana acesta se leaga.
Ardeii se spala si se lasa la zvantat.
"Operatia" de curatare si taierea ardeilor o facem cu manusi chirurgicale. :)
Indepartam cotorul, nervurile partial si semintele.
Taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in siropul de zahar si otet.
Lasam sa fiarba impreuna aproximativ 40 minute pana ce compozitia ajunge la consistenta dorita.
Dulceata o punem fierbinte in borcanele sterizate pe care le inchidem cu capace. Le asezam cu gura-n jos unde vor sta pana a doua zi, acoperite cu un prosop mai gros. Se depoziteaza in camara.
Un amestec de gusturi, de dulce-acrisor-picant , excelenta in combinatie cu friptura si tare buna la condimentarea mancarii
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii