Speli afinele, le strecori. Adaugi un kg de zahar, lasi cateva ore(e bine sa stea peste noapte acoperite).Dai la foc mare pana incepe sa fiarba, amesteci mereu, adaugi zeama unei lamai,apoi lasi la foc mic.Cand siropul s-a legat, il incerci cu picatura de sirop pe o lingura de inox.Trebuie sa ramana bobita. Oparesti borcanele si capacele, le usuci bine,torni dulceata fierbinte in borcane,rastorni borcanele capsate si invelesti in patura pana a doua zi.In felul acesta ai siguranta ca se pastreaza foarte bine.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii