Rubarba trebuie spalata, taiata rondele mici, capsunile trebuie curatate, spalate sub jet de apa rece pentru eliminarea nisipului.
Rubarba trebuie spalata, taiata rondele mici, capsunile trebuie curatate, spalate sub jet de apa rece pentru eliminarea nisipului, zmeura de asemenea curatata daca e nevoie, apoi trecuta sub jet de apa rece, toate scurse bine, apoi sunt puse intr-un vas cu fundul dublu, impreuna cu sucul de rodie, zeama de lamaie si o cana cu zahar.
Se lasa pe foc mic amestecand usor, iar dupa ce s-a topit zaharul, se adauga restul de zahar si se lasa la fiert, adunand spuma care se formeaza.
Dupa 30 min, se face proba, eu pun o lingurita cu dulceata pe o farfurie, o las la frigider cateva minute, iar rezultatul se vede daca mai trebuie fiarta sau nu.
Se pune dulceata fierbinte in borcane curate, se lasa borcanele rasturnate pe capac sa se formeze vidul pentru 15-20 min, apoi se eticheteaza si se depoziteaza la camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii