Rubarba trebuie spalata, taiata rondele mici, capsunile trebuie curatate, spalate sub jet de apa rece pentru eliminarea nisipului.
Rubarba trebuie spalata, taiata rondele mici, capsunile trebuie curatate, spalate sub jet de apa rece pentru eliminarea nisipului, zmeura de asemenea curatata daca e nevoie, apoi trecuta sub jet de apa rece, toate scurse bine, apoi sunt puse intr-un vas cu fundul dublu, impreuna cu sucul de rodie, zeama de lamaie si o cana cu zahar.
Se lasa pe foc mic amestecand usor, iar dupa ce s-a topit zaharul, se adauga restul de zahar si se lasa la fiert, adunand spuma care se formeaza.
Dupa 30 min, se face proba, eu pun o lingurita cu dulceata pe o farfurie, o las la frigider cateva minute, iar rezultatul se vede daca mai trebuie fiarta sau nu.
Se pune dulceata fierbinte in borcane curate, se lasa borcanele rasturnate pe capac sa se formeze vidul pentru 15-20 min, apoi se eticheteaza si se depoziteaza la camara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii