Drob vegetal cu nuci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Drob vegetal cu nuci

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 oua intregi
  • 10 linguri nuca macinata
  • sare, piper, boia, ceapa verde, frunze patrunjel, marar.

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin si se caleste cu putina apa, apoi se adauga 4 linguri fulgi de ovaz si se mai lasa pe foc 1 - minute amestecand.

Se da deoparte se adauga ouale intregi, 10 linguri de nuca macinata, se condimenteaza si se adauga verdeturile.

Se da la cuptorul preincal;zit 40-45 minute intr-o tava de cozonac unsa cu putin ulei.

Nu se mai adauga ulei in procesul de fabricatie deoarece nucile contin ulei.

Se serveste cu salata verde cu usturoi.

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise