Drob vegetal cu nuci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Drob vegetal cu nuci

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 oua intregi
  • 10 linguri nuca macinata
  • sare, piper, boia, ceapa verde, frunze patrunjel, marar.

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin si se caleste cu putina apa, apoi se adauga 4 linguri fulgi de ovaz si se mai lasa pe foc 1 - minute amestecand.

Se da deoparte se adauga ouale intregi, 10 linguri de nuca macinata, se condimenteaza si se adauga verdeturile.

Se da la cuptorul preincal;zit 40-45 minute intr-o tava de cozonac unsa cu putin ulei.

Nu se mai adauga ulei in procesul de fabricatie deoarece nucile contin ulei.

Se serveste cu salata verde cu usturoi.

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise