Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.Se spala bine ceapa,usturoiul si verdeturile si se toaca marunt.Intr-un vas incapator,se amesteca bine compozitia cu verdeturile tocate.Se adauga cele10 oua si cele 2 linguri de pesmet alb si se omogenizeaza totul.Se potriveste de sare si piper dupa gust.Se aseaza totul intr-o tava captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp de 35-45 de minute,la foc potrivit.Cui nu-i place gustul de la prapure,poate folosii aluat de placinta.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii