Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.Se spala bine ceapa,usturoiul si verdeturile si se toaca marunt.Intr-un vas incapator,se amesteca bine compozitia cu verdeturile tocate.Se adauga cele10 oua si cele 2 linguri de pesmet alb si se omogenizeaza totul.Se potriveste de sare si piper dupa gust.Se aseaza totul intr-o tava captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp de 35-45 de minute,la foc potrivit.Cui nu-i place gustul de la prapure,poate folosii aluat de placinta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii