Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei. Se sareaza si se pipareaza.
Ficateii de pui se spala si se scurg, apoi se prajesc si ei impreuna cu ceapa alba tocata marunt. se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Ceapa verde si usturoiul se taie marunt. Adaugam pieptul de pui, ficateii, 3 oua crude, sare si piper daca mai este nevoie.
Se amesteca toate impreuna, se pune amestecul in forma de copt unsa cu putin ulei.eu am folosit o forma de ceramica.
Asezam jumatate din amestec, cele 4 oua fierte si apoi restul de amestec, iar deasupra mai punem 3 oua batute.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste deasupra. Se lasa in forma sa se raceasca
Se scoate din forma cand este rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii