Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa, cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa, cu un cub de maggi de legume.
Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte, pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei, dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec. Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumenit deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii