Se fierb SEPARAT ficatul si pieptul de pui (fara piele). E important sa se fiarba separat pentru ca pieptul de pui sa nu ia gust amar de la ficatei.
Dupa ce au fiert, se trec prin masina de tocat carne, la fel si ceapa si verdeata. Se amesteca ingredientele, se potrivesc de sare si piper, se adauga 4 oua intregi si se omogenizeaza bine.
Se aseaza jumatate din compozitie intr-o tava mai inalta, se aseaza ouale fierte curatate de coaja si apoi restul de compozitie.
Se poate folosi si o tava de cozonac, feliile de drob vor arata foarte bine asezate pe platou pe frunze de salata verde.
Tava trebuie sa fie unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se poate manca rece sau cald, cu ceapa verde, ridichi, sau salate din verdeturi de primavara (salata verde, leurda, untisor, etc) etc.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii