Ficateii se spala bine, apoi se pun la fiert cu o ceapa uscata.
Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.
Toate verdețurile se toacă mărunt.
Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.
Se amestecă cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.
Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.
Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,
Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii