Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare. Ficățeii fierb mai repede, nu trebuie puși odată cu celelalte organe. Eventual îi punem sa fiarba separat.
După ce se fierb, inimile, pipotele și ficățeii se pun în blender cu ardeiul și verdeața. După ce se mărunțesc, punem condimentele, ouăle crude și amestecam. Dacă dorim putem pune ouă în interior, turnam în forma de copt tapată cu hârtie de copt, doar jumătate din cantitate, punem ouăle în rând, apoi turnam cealaltă jumătate. Dacă nu, turnam toată compoziția în tavă, ungem cu gălbenușul de ou și băgam în cuptorul încins în prealabil. Vă dați seama când este gata făcând testul cu scobitoarea. Când scobitoarea introdusă în aluat este uscată, preparatul poate fi scos din cuptor. Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii