Ingrediente
600 g de pipote si inimi de pui,, 600 g de ficat de pui,, 3 cepe medii tocate,, 1 legatura mare de ceapa verde,, 1 legatura de patrunjel,, 1 legatura de marar,, 4 oua crude,, 5 linguri de ulei,, 3 oua fierte,, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 2h
10 voturi
Mod de preparare
Separat, intr-o tigaie am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit.
In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.
Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.