Din maruntaiele de porc eu nu fac caltabos. Prefer ca maruntaiele fierte si tocate sa le pastrez la congelator si sa le folosesc la acest drob delicios.
Fierbem maruntaiele in apa cu sare; cand se racesc le trecem prin masina de tocat. Tocam ceapa si verdeata si le adaugam, impreuna cu pesmetul, condimentele si un ou crud peste maruntaiele tocate si le amestecam bine.
Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam peste ouale fierte si apoi restul compozitiei. Deasupra ungem cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor timp de 35-40 min.
Dupa ce s-a copt si s-a rumenit lasam drobul sa se raceasca. Inainte de a fi servit eu recomand sa il tinem la frigider cateva ore.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii