Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine.
Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt (eu folosesc robotul) se toaca si pulpele,ceapa si verdeata.
Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust.
Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei.
Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii