Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii