Intr-o oala cu apa punem carnea de miel cu tot cu os, foaia de dafin si cateva boabe de piper si o fierbem cca 40 de minute.
Intr-o oala cu apa punem carnea de miel cu tot cu os, foaia de dafin si cateva boabe de piper si o fierbem cca 40 de minute.
Intre timp taiem plamanul, inima, splina si rinichii cubulete, le spalam bine si le calim impreuna cu uleiul si jumatate din cantitatea de ceapa taiata marunt pana se rumenesc usor.
Taiem slanina in cubulete si tocam marunt restul de ceapa, mararul si patrunjelul.
Spalam bine prapurul in mai multe ape.
Cand carnea a fiert, indepartam oasele si o dam prin masina de tocat impreuna cu maruntaiele calite, slanina de porc, ficatul si inima crude si usturoiul verde.
Adaugam in amestecul de mai sus cele 5 oua, restul de ceapa, mararul si patrunjelul tocate, sare si piper dupa gust si amestecam cu mana pana devine o pasta omogena.
Intr-o tava de cozonac asezam hartie de copt, apoi prapurul in asa fel in cat sa ne ramana o parte pentru a acoperi umplutura. Asezam preparatul de mai sus, invelim cu restul de prapur si dam la cuptor pentru cca. 40 de minute, la foc mediu pana se rumeneste.
Se lasa pana se raceste complet, apoi se taie in felii si se serveste cu salata de sfecla rosie si hrean.
Pregatit astfel va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii