Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.
Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.
Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.
Se lasa sa se raceasca putin.
Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.
Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.
Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.
Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.
Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.
Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii