Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce acestea sunt gata se scurg si se lasa sa se racoreasca.
Ceapa,usturoiul se curata si se spala bine ,se toaca fin.
Patrunjelul si mararul se alege se spala si se toaca de asemenea marunt.3 oua se spala si se fierb in apa cu sare.Dupa ce acestea sunt fierte se clatesc cu apa rece si se curata de coaja.
Ceapa ,usturoiul se calesc usor in ulei .
Intrun castron mai mare se amesteca organele tocate marunt cu ceapa si usturoiul (calite) mararul ,patrujelul sare si piper dupa gust si cele 4 oua ramase pana se omogenizeaza compozitia.Intr-o tava se aseaza prapurul de miel (daca acesta lipseste putem folosii foaie de placinta sau pesmet )apoi adaugam compoziti jumatate si adaugam jumatati de ou fiert (taiat in lungime)se pune si restul de compozitie si se inveleste cu restul de prapur ramas.se da la cupor incins 180grade timp de 30-45 min.se serveste rece ca aperitiv.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii